Avoimet työpaikat: Kesätyöntekijä Kustavin kuntaan

Kesätyöpaikkoja on tarjolla ensisijaisesti kustavilaisille nuorille (14 v. – 18 v.) seuraavilla kunnan toimialoilla:
– tekninen toimi
– saaristolaismuseo
– vapaa-aikatoimi

Hakuaika 20.2.2024-8.3.2024

Ilmoitamme valinnoista hakijoille viikolla 11.

Kaikille valituille palkallinen yhteinen infotilaisuus 13.5.2024 kunnanvirastolla klo 16.00, myös etänä.

TEKNINEN TOIMI

Teknisen toimen kesätyö
Kustavin kunnan tekninen toimi ylläpitää ja kehittää saaristokuntamme rakennettua ympäristöä. Vastuualueellemme kuuluvat kunnan rakennus- ja yhdyskuntatekniikka (rakentaminen, talotekniikka, vesi- ja viemäriverkosto, katualueet sekä jätehuolto).
Tiimissämme pääset työskentelemään osaavassa ja innokkaassa porukassa vaihtelevien työtehtävien parissa ja hankkimaan erittäin hyödyllisiä uusia taitoja. Pääset tekemään työtä, jossa oman työpanoksesi tulokset näkyvät päivittäin.
Haluamme tarjota sinulle työjakson kesäisessä saaristossa, jonka aikana oppiessasi pääset jatkamaan vastuullisempiinkin työtehtäviin. Mikäli olet valmis haastamaan omaa ongelmanratkaisukykyäsi ja olet valmis osoittamaan innokkuutta työntekoa kohtaan, olet hakemamme henkilö.
Teknisen toimen kesätyöntekijöille suunniteltuja tehtäväkokonaisuuksia on mm. Kivimaan viher- ja ranta-alueiden hoito sekä kehittäminen, rakennelmien ja rakennusten julkisivujen ylläpitävät huoltotehtävät sekä virkistysalueiden hoitaminen ja valvonta.
Työjaksot: 3.6.-30.6.2024 ja 1.7.-4.8.2024. Palkkaamme molemmille jaksoille kaksi työntekijää Säännöllinen työaika arkisin 8.00 – 15.00. Työn suorittaminen edellyttää M- tai T-ajokorttia ja vähintään 15 vuoden ikää.

Neljä paikkaa

SAARISTOLAISMUSEO

Kustavin saaristolaismuseoon haetaan 2 museo-opasta kesäkaudelle 2024. Työ on osa-aikatyötä 25.6.2024-31.7.2024 välisenä aikana. Työtä on sekä arkisin että viikonloppuisin. Työntekijän on oltava vähintään 16-vuotias.

Saaristolaismuseo on Kustavin kunnan ylläpitämä paikallismuseo, jossa voi tutustua monipuolisesti alueen menneeseen elämään, erityisesti kesä- ja talvikalastukseen sekä kustavilaiseen merenkulkuun. Museon kokoelmat on sijoitettu 1800-luvun alussa rakennettuun maatilan päärakennukseen, jonka lisäksi museoon kuuluvat pihapiirin venekatos, savusauna sekä erillisessä rakennuksessa sijaitseva talvinuottanäyttely. Päärakennuksessa on kotimuseohuoneiden lisäksi kirjailija Volter Kilvelle omistettu huone sekä vanha keittiö, jossa voi tutustua paikalliseen maidontuotannon historiaan. Yläkerran näyttelytilassa on esillä merenkulkuun ja maanviljelyyn liittyvää esineistöä sekä käsitöitä, työkaluja ja muita pientavaroita.

Työ sisältää lipunmyyntiä, yleisöopastuksia sekä sisätilojen ja pihapiirin siisteydestä huolehtimista. Työntekijältä odotamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta, hyvää asiakaspalvelu- ja esiintymistaitoa sekä kiinnostuneisuutta museotyöhön. Paikallishistorian ja matkailualojen tuntemus sekä kielitaito katsotaan eduksi. Työtehtäviin opastetaan työsuhteen alkaessa.
Museo sijaitsee Vartsalan saaressa, johon on lyhyt lossimatka Kustavin keskustasta. Oma auto tai muu kulkuneuvo helpottaa liikkumista työpaikalle.

Kaksi paikkaa

VAPAA-AIKATOIMI

Vapaa-aikatoimen apuohjaajien tehtäviin haetaan innokkaita ja reippaita nuoria. Tehtävät ovat lyhytaikaisia kesän tapahtumiin sekä kesän leireihin ajoittuvia. Työtehtävät koostuvat avustavista tehtävistä ja osaamisen mukaan myös erilaisista ohjaus- ja suunnittelutehtävistä. Olet yli 14-vuotias. Alle 15-vuotiaalta vaaditaan huoltajan suostumus työsopimuksen tekemiseen.

Päivittäinen työaika vaihtelee tehtävien mukaisesti. Leireillä on pidempiä päiviä, joista vastaavasti saa ylimääräisiä vapaapäiviä.
Kesän leirit painottuvat kesäkuulle sekä kaksi tapahtumaa on 6.7. ja 3.8, jotka ovat myös työpäiviä.

Kaksi paikkaa

Lue lisää osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kesatyontekija-kustavin-kuntaan-kus-01-1-24/