Juhlavuoden villasukkakilpailu

Kustavin sukat -villasukkakilpailu 22.1.–19.4.2024

Osallistu Kustavi 150 -juhlavuoden villasukkakilpailuun ja suunnittele Kustaville omat villasukat!

Kustavin kunta kutsuu kaikki vakituiset ja vapaa-ajanasukkaat sekä Kustavin ystävät suunnittelemaan ja valmistamaan villasukat, jotka ovat saaneet inspiraationsa Kustavin luonnosta, perinteistä, kulttuurista, tarinoista tai jostakin muusta, joka ilmentää Kustavia.

Sukissa saa käyttää haluamansa värimaailmaa ja tekniikan voi vapaasti valita: sukat voivat olla virkatut, neulotut, kuviolliset tai vaikkapa palmikoin ja pitsein koristellut.

Sukkakilpailuun osallistutaan tuomalla omat sukat Kustavin kirjastoon tai kunnanvirastoon perjantaihin 19.4.2024 mennessä. Sukat palautetaan omistajilleen kilpailun loputtua.

Kaikki kilpailusukat osallistuvat Vakka-opiston kevätnäyttelyyn Kustavin kunnanvirastolla 23.-28.4.2024. Tämän jälkeen sukat ovat nähtävillä Kustavin kirjastossa sekä kunnan nettisivuilla 24.5.2024 saakka. Yleisö saa äänestää lempisukkapariaan 23.4.-24.5.2024, ja voittajasukat julkistetaan kesän aikana. Kolme eniten ääniä saanutta sukkaparia palkitaan. Voittajaksi valitun sukkaparin ohje julkaistaan Kustavin kunnan nettisivuilla.

Kilpailun ohjeet:

  1. Valmista Kustavi-aiheiset villasukat. Sukkien tulee olla aikuisten koossa. Merkitse muistiin riittävän tarkat työohjeet ja tiedot langoista. Piirrä myös kaaviokuvat.
  2. Liitä sukkiesi oheen kirjekuori, jonka sisällä ovat työohjeet sekä yhteystietosi: nimi, puhelinnumero ja kotiosoite. Halutessasi voit kirjoittaa sukkien mukaan lyhyen tekstin siitä, mitä sukkasi kertovat Kustavista tai mitä paikkakuntaan liittyviä teemoja sukissa on. Teksti voi olla myös runo tai pieni tarina.
  3. Tuo sukat Kustavin kirjastoon tai kunnanvirastoon 19.4.2024 mennessä. Voit myös postittaa sukat kirjaston osoitteeseen Kustavin kunnankirjasto, Kivimaantie 20, 23360 Kustavi tai kunnanvirastolle osoitteeseen Kustavin kunta, Keskustie 7, 23360 Kustavi. Merkitse lähetykseen ”villasukkakilpailu”.

Lisätiedot Anna Leimola, anna.leimola@kustavi.fi, 044 742 6602.