Liikuntasali

Liikuntasali

Liikuntasali sijaitsee urheilutalossa osoitteessa keskustie 9. Liikuntasalin leveys on noin 11 metriä ja pituus 20 metriä. Korkeutta salilla on noin seitsemän metriä. Lattian pinta on muovimattoa.
Salin varusteisiin kuuluu puolapuut, rekkitanko, renkaat, säädettävät koripallotelineet ja kiipeilyköydet. Sali on jaettavissa kahteen osaan väliverholla.

Varsinaisia katsomotiloja ei ole, pieni yläparvi. Kaksi pukuhuonetta suihkutiloineen.

Kaikkien salin käyttäjien käytössä on maksutta erilaisia palloja, lento- ja sulkapalloverkot, pöytätennispöytiä 2 kpl, sählymailoja ja patjoja. Palautathan välineet takaisin oikeille paikoille. Vapaa-aikatoimella saa lainaan mailoja.

Tilat eivät ole esteettömiä.

Kustavin urheilutalon liikuntasali

Liikuntasalin yksittäiset varaukset tehdään alla olevan varauskalenterin kautta. Varaajan tulee olla yli 18-vuotias.
Varaus tulee tehdä viimeistään 2 tuntia ennen toivottua ajankohtaa. Liikuntasalin käyttö on maksutonta kustavilaisille.

Liikuntasalin käyttö omatoimiseen harjoitteluun on mahdollista 13-vuotiaasta alkaen. Huoltajan tulee varata vuorot Vello-järjestelmän kautta. Huoltajan kirjallinen lupa vaaditaan harjoittelun aloittamiseksi. Liikuntasalin käyttö on maksutonta alaikäisille. Samalla vuorolla voi harjoitella useampi alaikäinen, mutta kaikilla tulee olla huoltajan kirjallinen lupa.

Huomioithan että tiloihin pääsee vain avaimella. Jos sinulla ei ole ennestään kuntosalin/urheilutalon avainta, ole yhteydessä hyvinvointikoordinaattoriin.

HUOM! KIVIMAAN KOULU KÄYTTÄÄ URHEILUTALOA VÄISTÖTILOINA KEVÄÄLLÄ 2024. TOISTAISEKSI LIIKUNTASALISTA ON KÄYTÖSSÄ TOINEN VERHOLLA RAJATTU PUOLI.

Vakiovuorot ovat haettavissa loppukesästä.

 

Liikuntasalin vakiovuorot 2023-2024

liikuntasalin viikkokalenteri