Kustavi-päivä

Kunta

Toivomme kaikkien liputtavan Kustavi-päivän kunniaksi. Muita juhlallisuuksia ei tänä vuonna järjestetä.

Vapaa

Peterzens regatta

Kustavi

Saaristovene purjehduskilpailu perinteisillä tervatuilla puuveneillä. Tapahtumaa voi seurata ennen kilpailua Peterzens rannassa ja kilpailun aikana kalliolta vanhan lossilaiturin luona.

Vapaa

Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko 14.-18.7.2021

Kustavi

Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko on kirjailija Volter Kilvelle omistettu monitaiteinen kirjallisuustapahtuma, joka on järjestetty vuodesta 1999 alkaen. Kesällä 2021 tapahtuma järjestetään Kustavissa 14.-18.7.2021. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Kustavin kirjallisuusyhdistys ry. Taiteellinen johtaja kaudella 2019-2020 on käsikirjoittaja-ohjaaja Anni Mikkelsson. Volter Kilpi -festivaalin ohjelma koostuu yleisöluennoista ja keskustelutilaisuuksista, eri teatteriryhmien esityksistä, musiikista, retkistä Volter Kilven maisemiin maalla ja merellä sekä muusta oheisohjelmasta. Upeat puitteet tapahtumalle tarjoaa kesäinen saaristo. Lue lisää osoitteesta www.vkkustavissa.fi.

€10 - €24

Kilpi Regatta

Kustavi

Saaristovenekilpailu perinteisillä tervatuilla puuveneillä. Tapahtumaa voi seurata Peterzens rannassa ja kilpailun aikana kalliolta vanha lossirannan luona.

Vapaa

Isoluodon taisto

Kustavi

Suomen sodan yhden suurimmista meritaisteluista muistoksi järjestettävä saaristovenekilpailu perinteisillä tervatuilla puuveneillä. Reitti kiertävän taisteluiden keskipisteessä olleen Isoluodon. Kilpailua voi seurata parhaiten Peterzens laiturilla ennen starttia ja kalliolta entisen lossirannan vieressä tai omasta veneestä kilpailua häiritsemättä.

Vapaa

Mörk Ö – viikko

Tuulentupa

Mörk Ö -viikko tuo jälleen valoa Kustavin pimeimpään syyskauteen! Luvassa luentoja ja esityksiä kaiken ikäisille

Vapaa