Suvitori

Suvitori Kivimaantie 9

Suvitori avoinna 9.6. - 6.8.2021 ke, to, pe ja la klo 10-13. Torimyynti mahdollista myös muina aikoina. Myynnissä muun muassa käsitöitä, leivonnaisia, kalaa, kalatuotteita, vihanneksia ja juureksia. Iltakirppis 11.6. - 6.8.2021 perjantaisin klo 17-19. Kivimaantie 9, Kustavi

Kesäjooga

Kustavi Keskustie 9, Kustavi

Kesäjoogaa keskiviikkoisin – venytystä ja voimaa keholle ja mielelle Kustavin Urheilutalolla, Koulutie 4 Oma matto mieluusti mukaan, lainamattojakin löytyy kuntosalin puolelta. Mukaan voit tulla, kun sinulle sopii. Ei siis tarvitse ilmoittautua ennakkoon, kaikki mahtuvat kyllä mukaan. Muistetaan hyvä käsihygienia ja turvavälit ja sairaana luonnollisesti levätään kotona :) Hinta 5€ /kerta, maksu käteisellä paikan päällä. Lisätietoja Noora 040-7232744 TERVETULOA MUKAAN !

Isoluodon taisto

Peterzens parattulan rantatie 16, kustavi

Suomen sodan yhden suurimmista meritaisteluista muistoksi järjestettävä saaristovenekilpailu perinteisillä tervatuilla puuveneillä. Reitti kiertävän taisteluiden keskipisteessä olleen Isoluodon. Kilpailua voi seurata parhaiten Peterzens laiturilla ennen starttia ja kalliolta entisen lossirannan vieressä tai omasta veneestä kilpailua häiritsemättä.

Vapaa

Mörk Ö – viikko

Tuulentupa

Mörk Ö -viikko tuo jälleen valoa Kustavin pimeimpään syyskauteen! Luvassa luentoja ja esityksiä kaiken ikäisille

Vapaa