Etsimme saaristo- ja rannikkoalueen helmiä kolmen kunnan alueelta!

Matkailija, retkeilijä, mökkiläinen – mistä löytyvät kauneimmat melontareitit? Minkä niemen kärjestä avautuvat upeimmat maiseman? Kaipaako tuttu retkikohde uusia opasteita? Toivoisitko parempaa saavutettavuutta lähisaariin? Näitä ja monia muita huomioita voit jättää karttakyselyymme.

Etsimme saaristo- ja rannikkoalueen matkailun ja virkistäytymisen helmiä kolmen kunnan alueelta: Ugista, Kustavista ja Taivassalosta. Kyselyssä voit esittää myös huomioita kohteiden nykytilasta ja jättää kehittämisehdotuksia.

Klikkaa siis itsesi karttakyselyyn, esitä huomioita saaristoalueemme matkailun ja virkistysmahdollisuuksien nykytilasta ja jätä kehittämisehdotuksia tulevaisuutta silmällä pitäen. Vastauksia käytetään alueen nykytila-analyysin ja tulevaisuuden kehittämissuunnitelmien pohjana. Kysely on avoin kaikille alueen kehittämisestä kiinnostuneille.

Kun olet ensin vastannut muutamaan taustaasi koskevaan kysymykseen voit siirtyä varsinaiseen kyselyyn. Kysely jakautuu kolmeen osaan. Ensimmäisessä osassa kysytään mitkä kohteet ja reitit ovat houkuttelevimpia, toisessa osassa keskitytään nykytilaan arviointiin ja kolmannessa ja viimeisessä osiossa taas tulevaisuuteen ja kehittämiseen.

Kysely on osa Sadat saaret ja lahdelmat – Vakka-Suomen merialueen helmet -hanketta. Hankkeen toteuttajana on Uudenkaupungin kaupunki ja osatoteuttajina Kustavin ja Taivassalon kunnat. Hanketta rahoittaa Varsinais-Suomen liitto – Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen -määrärahan puitteissa. Hankealueena on Saaristomeren pohjoisosa ja eteläinen Selkämeri. Uudenkaupungin, Taivassalon ja Kustavin ko. alueen rannikko- ja vesialueet.