Kustavi Syysliikkuja-kampanjan voittoon

Liiku ry:n ja Lounais-Suomen kuntien yhdessä järjestämä Syysliikkuja-kampanja päättyi marraskuun lopussa. Kustavilaiset liikkuivat kampanjan aikana 15758 kilometriä, jolla voitettiin ylivoimaisesti pienten kuntien sarja. Asukasta kohden kilometrit olivat 16.48. Liikkujia Kustavissa oli hieman alle 60 henkilöä. Kari S keräsi n. 1200 kilometriä, Kari V. ja Marja L. hiukan yli 900 km. Nämä olivat parhaimmat yksilösuoritukset. Em. palkitaan pienellä tuotepalkinnolla, arvomme lisäksi muutamia palkintoja osallistujien kesken. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Liikkuen läpi vuoden kampanjaan voit tutustua täältä:
http://www.liiku.fi/liikkuenlapivuoden

LiikU talvella -kampanja 10.1. – 31.3.2024
Lajeina hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, potkukelkkailu, luistelu, retkiluistelu, pyöräily, maastopyöräily ja soveltava liikunta. Liikutaan taas Kustavi voittoon.