Lokakuun kuntatiedotteen aineistopäivä 27.9.

Kuntatiedotteessa julkaistaan kunnan tiedotteita, tapahtumia ja ajankohtaisia asioita, mutta myös kustavilaisten yhdistysten tiedotteita ja mainoksia sekä kutsuja Kustavissa järjestettävään toimintaan ja tapahtumiin. Saatamme poimia nettisivujen tapahtumakalenteriin ilmoitetuista tapahtumista myös nostoja kuntatiedotteeseen.

Lokakuun kuntatiedotteen viimeinen aineiston jättöpäivä on keskiviikko 27.9. ja jakelupäivä on keskiviikko 4.10.
Aineistot pääsääntöisesti max. ¼ A4-sivu. Teksti joko suoraan sähköpostiin tai liitteenä tekstitiedostona tai koko ilmoitus pdf:nä. Kuvat mielellään erillisinä kuvatiedostoina sen sijaan, että ovat upotettuina tekstitiedostoon ja riittävän suurina/laadukkaina, jotta ovat myös tulostettaessa tarkkoja.

Mikäli haluat saada muistutusviestin kuntatiedotteen aineistopäivistä, ilmoittaudu sähköpostilistalle osoitteeseen kustavi@kustavi.fi.

Lisätietoja kunnan viestinnästä ja kuntatiedotteen alustava aikataulutus vuodelle 2023:

https://kustavi.fi/kunta-ja-hallinto/viestinta/