Rannikkotalkkarihankkeen loppuseminaari

Lounais-Suomen vesiensuojeluyhdistys ry:n rannikkotalkkarihankkeen loppuseminaari järjestetään tiistaina 21.3.2023 klo 10:00-10:45 verkkototeutuksena.

Osallistumislinkki loppuseminaariin: Osallistu seminaariin tästä

Leader I samma båt / Samassa veneessä ry:n rahoittama rannikkotalkkarihanke päättyy maaliskuussa 2023. Rannikkotalkkarihankkeessa on pilotoitu rannikkotalkkarin toimintamallia Varsinais-Suomen alueella. Rannikkotalkkarihankkeessa toteutettiin muun muassa lasten ympäristökasvatusta, järjestettiin avoimia webinaareja vesiensuojeluun ja kalavesien hoitoon liittyen, tuettiin paikallisten vesiensuojeluyhdistysten toimintaa, toteutettiin jäteöljyihin ja muihin vaarallisiin jätteisiin liittyvä selvitys sekä erilaisia vesistöselvityksiä. Hankkeen aikana pyrittiin tekemään yhteistyötä alueen eri toimijoiden kanssa ja pääosassa toiminnasta oli mukana alueellisia yhteistyökumppaneita. Hankkeen toiminta-alueeseen kuuluvat Kustavi, Parainen ja Kemiönsaari.

Tervetuloa hankkeen loppuseminaariin kuulemaan hankkeen tuloksista sekä keskustelemaan rannikkotalkkaritoimintamallin haasteista ja mahdollisuuksista Varsinais-Suomen alueella.