Yritys- ja palveluhakemisto päivittyvät – yritys, tarkista tietosi!

Vakka-Suomen alueen yritys- ja palveluhakemiston tietojen päivittämistä jatketaan.
Ukipolis Oy jatkaa kesällä 2021 alkanutta yritys- ja palveluhakemiston päivittämistä Vakka-Suomessa. Vakkasuomalaisia yrityksiä pyydetään tarkistamaan tietonsa yritys- ja palveluhakemistosta (www.ukipolis.yrityshakemistot.fi) mahdollisimman pian. Jos tiedoissa on korjattavaa, yritykset voivat ottaa yhteyttä sähköpostiosoitteeseen info@ukipolis.fi. Ukipolis Oy lähettää ohjeet tietojen päivittämiseen yrityskohtaisesti. Tämä päivittäminen ei koske asunto-osakeyhtiöitä, yhdistyksiä, julkisia organisaatioita eikä yrityksiä, joiden TOL 2008 -toimialaluokka on A-alkuinen.
Vakka-Suomen kuntien mahdollistamaan ja Ukipolis Oy:n ylläpitämään yritys- ja palveluhakemistoon on koottu tietoja vakkasuomalaisista yrityksistä ja niiden tarjoamista palveluista. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Yritys- ja palveluhakemistoon kuuluminen on yrityksille maksutonta.
Lisätietoja tietojen päivityksestä antaa Ukipolis Oy:n toimitusjohtaja Katariina Torvinen (katariina.torvinen@ukipolis.fi).