Koko päivä

Satu Linna: Moments

Katanpää KARTTASARJA D, MERIKARTTA 723, SATAMANUMERO 920 | 60°36.87’N, 21°11.02’E

Katanpään taidenäyttely Satu Linnan taidenäyttely Kustavin Katanpään linnakesaaren taidegalleriassa 6.6.-31.8.2024. Vapaa pääsy.

Vapaa pääsy

Spaunan kallioilla 2024 – Meren luova voima

Vuosnaisten luontopolku Vuosnaistentie 617

Spaunan Kallioilla on ympäristötaiteen ja paikkasidonnaisen taiteen tapahtuma keskellä kauneinta saaristoa, Vuosnaisissa Kustavissa Vartsalan saaressa. Spaunan Kallioilla -tapahtuma levittäytyy reilun kilometrin pituiselle Vuosnaisten luontopolun kalliolle ja metsiin.

Merikaisla Tuulessa Kirpputoripäivät

Merikaisla Tuulessa Kirpputori Pleikiläntie 1168 b

Kirpputoriviikonvaihde! 🌞 Merikaisla Tuulessa -pihakirppis ja punamultaisen ulkorakennuksen kirpputori järjestetään heinäkuun viikonvaihteessa: Pe-su 26.7.-28.7.2024 • pe 26.7. klo 15-18 • la 27.7. klo 10-16 • su 28.7. klo 12-14 * Peruskirppis ulkorakennuksessa * Siskokirppis: Pihakirppiksen vierailijana on siskoni omilla kirppistavaroillaan (vain pe-la) * Ketrin kirppis: Pihassa myös peräkärryllinen ystävän kirppistavaraa. * Extrana on Naisten Pankin -kirpputori (vain pe-la), jolla kerätään varoja hyväntekeväisyyteen: "Naisten Pankki on vapaaehtoisten verkosto, jonka kerää varoja kehitysmaiden naisten toimeentulon parantamiseksi kestävän kehityksen periaattein. Varoilla tuetaan naisten ammatti- ja yrittäjäkoulutusta, työkalujen ja materiaalin hankintaa sekä naisten oikeuksien ja aseman parantamista." Uusia tavaroita tulee lähes päivittäin kirppikselle. Koriste- ja käyttötavaraa, vintagea. Astioita. Poppanoita ja verhoja. Maalais- / saariston romantiikkaa. Kalaverkkoa ja heinäseivästikkaita. Huom! Kaikki kirppistavarat eivät tule Faceen, Naisten pankin tavarat näet vain tulemalla paikalle Katso osa myytävistä tavaroista: https://www.facebook.com/MerikaislaTuulessaKirpputori/photos Säävaraus! Os. Pleikiläntie 1168 b, Kaurissalo - Kustavi Tule pihalle kävellen tai fillarilla. Autoilijat: jätä auto hirvipatsaalle (vastapäätä tietä) pihan tilanpuutteen vuoksi. Maksu: käteinen tai MobilePay

Vapaa pääsy
Käynnissä oleva

LIKI LUONTOA Valokuvanäyttely 8.6. – 11.8.2024

Friisilän tila Friisiläntie 8 Kustavi

Markku Likitalon valokuvia linnuista ja luonnosta Kustavissa, saariston kuningaskunnassa Friisilän tilan kesäkahvila, Friisiläntie 8 Kustavi Näyttely on auki kesäkahvilan aukioloaikoina Friisilän tila, 040 763 4444, friisilantila.fi

Vapaa pääsy

Kesäjamit Spaunassa joka torstai

Spauna Vuosnainen, Kustavi

SPAUNAN KESÄJAMIT Kesäjamit Spaunassa kesäsengilla joka torstai alkaen klo 19! Jameissa lava ja soittokamat ovat kaikille vapaita, eli kaikki soittajat ja laulajat, tulkaa mukaan musisoimaan ihan matalalla kynnyksellä. Paikalla myös vetäjä Pasi Patronen ja housebändi Jamminbirds. Kaikki ovat tervetulleita kuuntelemaan, seuraamaan ja nauttimaan kivasta musaillasta.