Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Valokuvien keruu Kustavin kirjastossa

11.5.2024 klo 12:00 - 16:00

Onko sinulla vanhoja valokuvia Kustavista? Nyt on aika ottaa kuva-albumit esille!

Kustavin 150-vuotisjuhlavuoden valokuvakeräyksellä haetaan paperikuvia ennen digikameroiden ja kännykkäkuvaamisen aikaa, joten kaikki ennen vuosituhannen vaihdetta otetut kuvat ovat tervetulleita.

Lisäksi etsitään erityisesti markkinavalokuvaajan ottamia kuvia vuodelta 1938. Nämä kuvat tunnistaa kuvassa näkyvästä valkoisesta kyltistä, jossa on vuosiluku.

Kuvat voivat olla yksityishenkilöiden kotikokoelmista tai yhdistysten, kerhojen ja urheiluseurojen arkistoista. Kuvissa voi näkyä arkipäivän elämää, työntekoa, tapahtumia, juhlia, ympäristöä, luontoa, rakennuksia tai urheilu- ja harrastetoimintaa.

Alkuperäisistä valokuvista ei tarvitse luopua, sillä kuvista otetaan digitaaliset kopiot. Myös kuvien taustatiedot ja tarinat kerätään talteen.

Keräyksen ja digitoinnin tarkoituksena on turvata vanhojen valokuvien säilyminen ja julkaiseminen sekä edistää paikallisen kulttuurihistorian tuntemusta. Lisäksi kuvat tulevat osaksi Kustavin saaristolaismuseon kokoelmaa, jolloin kaikilla kiinnostuneilla on mahdollisuus tutustua kuviin.

Keruutapahtuma järjestetään Kustavin kirjastossa (palvelukeskuksen ruokasalissa), Jaalakuja 5 lauantaina 11.5. klo 12–16. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Lisätiedot anna.leimola@kustavi.fi, 044 742 6602

Tiedot

Päivämäärä:
11.5.2024
Aika:
12:00 - 16:00

Tapahtumapaikka

Kirjasto
Jaalakuja 5 23360 + Google Map

Järjestäjä

Kustavin kunta