Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Eläkeliiton Kustavin yhdistyksen jäsenmatka perjantaina 3.5.2024

3.5.2024 klo 08:00 - 17:00

Keväinen ostosmatka perjantaina 3.5. Kokemäki-Rauman Lappi.
SINITUOTTEEN -tehtaanmyymälässä edulliset Sinituotteen siivousvälineet ja -tarvikkeet, Kungs -autotarvikkeet ja Savu-savustuspussit. Myymälä sijaitsee 2. kerroksessa, ei hissiä.

FREDMAN on suomalainen perheyritys, joka valmistaa niin kotikokeille kuin ammattilaisille elintarviketurvallisia ja korkealaatuisia keittiötarvikkeita ja pakkausratkaisuja. Suodatinpussit, leivinpaperit, paisto-, leivos- ja uunivuoat, kakkupaperit, paistopussit, pakastuspussit ja -rasiat, vahapaperi, Airfryer-paperi, leivontatarvikkeet, Vetsku -säilytyspussit, kuituliinat ym. Huom, täällä käy vain korttimaksu!

Kivikylän kotipalvaamon myymälässä voimme tehdä ostoksia, täällä syömme myös lounasta. Kivikylässä käytetään vain suomalaista lähilihaa!
Grillimakkarat, palvit, lenkit, nakit, perinnemakkarat, tuore liha, lihapullat, pizzat, mausteet ym.

Matkan hinta noin 37 euroa, sisältää lounaan ja bussikuljetuksen. Lähtö Kustavista Kivimaalta klo 8.00, paluu noin klo 17.00. Myös matkalta kyytiin.
Varaathan rahaa myös mahdollisiin ostoksiin. Jos et ole vielä yhdistyksemme jäsen, niin nyt on oiva tilaisuus lähteä mukaan kevätretkelle ja liittyä samalla jäseneksi. Jäsenmaksumme tänä vuonna 15 eur.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Kirstille 040 5897 149. Ilmoita myös mahdollinen erityisruokavalio ja pysäkki, mistä tulet kyytiin.

Tiedot

Päivämäärä:
3.5.2024
Aika:
08:00 - 17:00

Tapahtumapaikka

Kokemäki-RaumanLappi

Järjestäjä

Eläkeliiton Kustavin yhd. ry
Puhelin:
0405897149
Sähköposti:
kisalmin57@gmail.com
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto