Pyyntö osallistua Kustavi 150 -juhlavuoden esitteen luomiseen

Ilmoita tapahtumat viimeistään 9.4. klo 12:00 mennessä

Kustavin vuoden 2024 eli 150-juhlavuoden tapahtumista kootaan pieni esite. Juhlavuosi on ainutlaatuinen mahdollisuus tuoda esille Kustavin kulttuurista rikkautta ja yhteisöllisyyttä. Erikoispainos julkaistaan itsenäisenä ja osana toukokuun kuntatiedotetta.

Tarvitsemme teidän apuanne saadaksemme koottua mahdollisimman kattavan ja monipuolisen esitteen! Kutsumme kaikki yhdistykset, yritykset ja muut toimijat ilmoittamaan tulevista tapahtumistaan, jotka järjestetään Kustavissa. Tapahtumanne voi olla maksuton tai maksullinen, kohderyhmältään rajattu tai kaikille avoin.

  • Ensisijaisesti poimimme tapahtumia esitteeseen tapahtumakalenteristamme, jonne jokainen voi käydä ilmoittamassa tapahtumansa myös itse.
  • Vaihtoehtoisesti voitte toimittaa tapahtumatiedot (Tapahtuman nimi, paikka ja aika, mahdollinen ilmoittautuminen ja maksullisuus sekä muut huomiot) viimeistään 9.4. varmistaaksenne, että tapahtumanne ehtii mukaan esitteeseen sähköpostitse kustavi@kustavi.fi.

Huomaattehan, että emme välttämättä voi taata kaikkien tapahtumien pääsyä painettuun esitteeseen, mutta pyrimme esittelemään mahdollisimman laajan kirjon kustavilaisia tapahtumia esitteessä.

Vinkatkaa mielellään tapahtumapyynnöstä myös tutulle ja kaverille!