TBE- rokotteen tehosterokotteet maksuttomia vakituisille asukkaille

Kustavin kunta kuuluu kansalliseen TBE -rokotusohjelman piiriin jonka mukaan rokotteisiin ovat oikeutettuja kolme vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat henkilöt, joilla on kotikunta Suomessa ja jotka asuvat vakinaisesti tai loma-asunnossa kesäaikana vähintään 4 viikkoa Kustavin kunnassa. Aiemmin rokottamaton henkilö saa kolme maksutonta rokoteannosta asuessaan alueella, joka kuuluu tähän rokotusohjelman piiriin. Kolmen annoksen rokotussarjan saaneiden tehosterokotukset eivät toistaiseksi sisälly rokotusohjelmaan eivätkä näin ollen ole maksuttomia kaikille.

TBE -rokotteen tehosterokotteet ovat ilman ikärajausta maksuttomia vuoden 2024 ajan kaikille niille kustavilaisille, jotka asuvat kunnassa vakinaisesti.

Maksuttomat rokotteet ilman ajanvarausta Pihlajalinnan punkkibussista Kustavin kunnantalon pihalla. Aikataulu – Punkkibussi®