Kustavi mukana matkamessuilla yhdessä Taivassalon ja Brändön kanssa

Kuntarajoista viis – Saariston tarjonta esillä matkamessuilla: Kustavi, Taivassalo ja Brändö Yhteistyössä

Kustavi, Taivassalo ja Brändö yhdistävät voimansa tuodakseen esille Suomen Saariston ympärivuotisesti koettavat maisemat, tunnelmat, ainutlaatuiset käyntikohteet sekä omaleimaiset tapahtumat laadukkaiden ja kattavien matkailupalveluiden ryydittämänä tietenkin.

Tule tutustumaan seutumme tarjontaan Matkamessuille 19.-21.1.2024 Helsinkiin!

Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua suomalaisiin ja valikoimaan maailman matkakohteita. Visit Kustavi, Taivassalo ja Brändö esittelevät tarjontaansa Suomen Saaristo -osastolla 6n2. Suomen saaristo tarjoilee ohjelmanaan tänä vuonna muumeja, Crusell-musiikkiviikon tunnelmia sekä haitarimusiikkia. Osaston saaristolaisputiikkiin on koottu edustava valikoima alueemme lähituotteita.

Tervetuloa siis Visit Kustavin, Taivassalon ja Brändön pisteelle 6n2, jossa voitte osallistua kyselyymme ja arvontaan sekä heittää tarkkuussilakkaa. Jaossa on repäisykarttoja sekä esitteitä. Pikapalkintona voi voittaa logotuotteita. Osastolla käynnistä saa muistoksi leiman tai festaritatuoinnin. Pääviestinä yritämme kertoa messuvieraille, mikä paikallisesti on varmasti varsin hyvin tiedossa, että meillä Kustavissa, Taivassalossa ja Brändössä pääsee meren äärelle, luontopolulle, kalaan, uimaan ja saunaan. Haluamme myös näyttää, että elämää sykkivä saaristo on täynnä kulttuuria, tapahtumia ja taidetta. Tarjontamme laajenee ja monipuolistuu joka vuosi entisestään: pittoreskeja puitteita, pitkää historiaa ja uusia piilotettuja helmiä.

Kustavi, Taivassalo, Brändö Mediatiedote Matka24

Kustavin, Taivassalon ja Brändön tarjontaa matkailijalle

Lisätiedot

suomeksi

Tuuli Jansson

Projektipäällikkö Kustavi ja Taivassalo

044 739 3037

tuuli.jansson@vehmaa.fi

 

ruotsiksi

Egil Mattsson

kunnanjohtaja Brändö

050 546 7431

kommundirektor@brando.ax