Haastepyöräily 1.5.-25.6.

Laitetaan kaikki pyörät pyörimään
Haastepyöräily -kampanja starttaa vappuna
Kampanja-aika 1.5.-25.6.

Sähköpyörä, maastopyörä, citypyörä, hybridipyörä, cyclocrosspyörä, laatikko-pyörä, soveltavan liikunnan pyörät, tandempyörä, kickbike jne. Kaiken ikäisille ja tasoisille pyöräilijöille löytyy jonkinlainen polkupyörä omaan pyöräilyyn, joten nyt on hyvä aika ottaa pyörät esiin ja laittaa kaikki pyörät pyörimään!

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja starttaa taas vappuna Lounaisessa-Suomessa 41 kunnan alueella. Kirjausalustana toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa sekä netissä ja sen voi ladata sovelluskaupoista. Edellisvuosina Haastepyöräily mobiili-sovellusta käyttäneet saavat vanhalla koodilla tietonsa uuteen mobiiliin. Jos koodi on unohtunut, löytyy se uudesta mobiilista haku toiminnan kautta.

Jokainen polkaisu edistää terveyttä ja on ympäristöteko

Pyöräily on erinomaista terveys- ja hyötyliikuntaa ja myös mielenterveys kohenee ulkona liikkumisen ansiosta. Terveyden edistämisen näkökulmasta liikkuminen kannattaa ottaa osaksi arkea.

Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus kerää ja tallentaa henkilön omat pyöräilyt, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan Haastepyöräilysivun kuntarankingiin, josta näkee pyöräilymäärät kunnittain reaaliajassa kolmessa eri sarjassa eli alle 5000 asukkaan, yli 5000 asukkaan ja yli 10 000 asukkaan sarjat.

Jos et käytä mobiilisovellusta, voit laittaa kokonaiskilometrit viestillä viimeistään 27.6. 0505759121 / markus.malmelin@kustavi.fi

Haastepyöräily -kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa 1.5.-25.6. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien pyöräilijöiden kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiilikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/haastepyoraily.