Kustavin vesihuoltolaitos tiedottaa

Kustavin vesihuoltolaitos tiedottaa

Juhannusviikolla Kustavin vedenkulutus kolminkertaistuu ja kulutushuippu ajoittuu juhannusaatto-iltapäivään/iltaan sekä juhannuspäivään.

Tämä aiheuttaa tilanteita, jossa vettä kulutetaan ajoittain huomattavasti enemmän kuin Uudenkaupungin – Kustavin yhdysputkesta pystytään vettä johdattamaan Kustaviin.

Tämä taas synnyttää laitoksen alavesisäiliöihin vajausta sekä verkostopaine alenee, veden virtausnopeus hidastuu ja vesimäärä verkostossa vähenee, jolloin veden toimitus kuluttajille muuttuu epävarmemmaksi.

Toivomme, että aloittaisitte saunapaljujen ja pore-, ja uima-altaiden täyttämisen mahdollisuuksien mukaan jo alkuviikosta ja välttäisitte nurmikon kastelua yms. vettä runsaasti kuluttavia toimintoja,  jotta paine verkostossa pysyisi riittävällä tasolla ja perjantaina vettä riittäisi kaikille saunojille.

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

Kustavin vesihuoltolaitos