Vakka-Suomen alueen yritys- ja palveluhakemiston tietoja päivitetään kesän 2021 aikana

Vakka-Suomen alueen yritys- ja palveluhakemiston tietoja päivitetään kesän 2021 aikana

Ukipolis Oy aloittaa Vakka-Suomen yritys- ja palveluhakemiston päivittämisen Vakka-Suomen kunnissa. Vakkasuomalaiset yritykset saavat sähköpostiinsa yritystietojensa päivityspyynnön osoitteesta noreply@elinkeinopalvelut.ukipolis.fi. Viestissä on ohjeet, miten yritystietojen päivitys tapahtuu ja suora linkki yrityksen tietoihin. Mikäli yritys ei ole saanut päivityspyyntöviestiä sähköpostiosoitteeseensa kesäkuun aikana, yritys voi lähettää viestin osoitteeseen info@ukipolis.fi, jolloin lähetämme heille linkin yritystietojen päivittämiseen. Tämä päivittäminen ei koske asunto-osakeyhtiöitä, yhdistyksiä, julkisia organisaatioita eikä yrityksiä, joiden TOL 2008 -toimialaluokka on A-alkuinen.