Haastepyöräily -kampanja 1.5.-27.6.2021

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja haastaa lounaissuomalaiset pyöräilemään. Kampanjan tavoitteena on kannustaa kaiken ikäisiä ja kuntoisia kuntalaisia pyöräilemään oman kunnan alueella, sekä samalla kisailla omassa sarjassa muita kuntia vastaan.
Poikkeustilan aikana on hyvä muistaa valtakunnallinen ohjeistus, eli pyöräillään mielellään yksin tai omien perheenjäsenien kanssa. Muuten pidetään etäisyys toisiin riittävän pitkänä. Seurataan valtakunnallisia sekä oman alueen ohjeistuksia ja toimitaan sen mukaan.
Uutuutena tänä vuonna on kampanjan mobiilisovellus, joka kerää ja tallentaa henkilön omat pyöräilyt, sekä lähettää ne suoraan kampanjan pääsivujen kuntarankingiin, josta näkee reaaliaikaiset pyöräilymäärät kunnittain.
Mobiilisovelluksen tavoitteena on helpottaa kirjausten tekemistä sekä haastaa kaiken ikäisiä ja tasoisia pyöräilijöitä kampanjaan mukaan. Mobiilin voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupasta. Haastepyöräilykuvake tallentuu automaattisesti älylaitteen näyttöön, jonka kautta saa helposti ja nopeasti tehtyä omat kirjaukset.
Mobiili- ja nettikirjausohjeet ja linkit löytyvät alla olevasta osoitteesta:
Tuloksia voi lähettää myös osoitteeseen markus.malmelin@kustavi.fi sekä kirjausvihkoihin voi kirjata tulokset kiinnittämällä erityistä huomiota hygieniaan. Laatikkoon voi tiputtaa myös erillisen lapun, jossa on omat tulokset. Jos kirjaatte vihkoon, niin laittakaa kirjauksen perään merkintä haastepyöräily.
Tuloksia voi kerätä yhteen tai joka kerran jälkeen palauttaa jotakin edellä mainittua kanavaa käyttäen. Ilmoita pyöräillyt kilometrit ja oma nimesi. Matkan voi suorittaa polkupyörällä, sähköpyörällä, tandempyörällä tai kickbikella.
Myös kunnan oma kuntokampanja on käynnissä ja haastepyöräilyn tulokset huomioidaan myös siinä. Arvomme haastepyöräilyn osallistujien kesken haastepyöräily ja Kustavi-aiheisia palkintoja.