Koronainfo

Koronainfo

Koronarokotukset ovat käynnistyneet U-soten alueella. Ensimmäisenä rokotusta tarjotaan niille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, jotka hoitavat COVID-19 –potilaita ja niille, jotka työskentelevät hoitokodeissa.

Oheisesta linkistä näkee päivitetyn tilanteen ja (ennakko)aikataulun ryhmittäin.

https://uusikaupunki.fi/kaupunki-ja-hallinto/uudenkaupungin-koronainfo/koronarokotukset-uudessakaupungissa

 

VSSHP:n koronatiedote 23.2.2021

 

KUSTAVIN KORONAROKOTUSTILANNE 22.2.2021: 

Kustavissa aloitettu perjantaina 19.2. kotihoitopalvelujen piirissä olevien koronarokotukset.

 

KUSTAVIN KUNNAN KORONATIEDOTE 10.2.2021
Varsinais-Suomen alueellisen koordinaatioryhmän suositukset ovat voimassa koko maakunnan alueella. Varsinais-Suomi on yhä koronan leviämisvaiheessa eikä suositusten höllentämiselle ole edellytyksiä.

Kunnanvirasto
Hoidathan asioinnin toistaiseksi puhelimitse tai sähköpostilla. Toimistoasioinnit kiireellisissä tilanteissa sovittavissa ao. viranhaltijoiden ja työntekijöiden kanssa. Asioithan meillä vain terveenä.

Vapaa-aikatoimi
Ulkoliikuntapaikat ovat avoinna. Kuntoradan valot ovat päällä klo 22.00 asti. Klipunkarin sauna ja pesutilat ovat normaaliin tapaan talvikauden kiinni. Liikuntasalin ja kuntosalin aikuisten varatut ryhmä- ja yksittäiset vuorot on peruttu 3.3.2021 asti. Ala-asteikäisten futsal-treenit jatkuvat 16.2.2021 alkaen ja salibandykoulu jatkuu 18.2.2021 alkaen. Molemmat toistaiseksi ala-aste ikäisille. Nuorisotalo on toistaiseksi kiinni. Lisätiedot vapaa-aikasihteeriltä

Kirjasto
Kirjasto on suljettu 3.3.2021 asti. Kirjoja, lehtiä ja elokuvia voi lainata soittamalla kirjaston numeroon 044 742 6630, sähköpostitse osoitteessa kirjasto@kustavi.fi tai varaamalla Vaskikirjastojen sivuilta osoitteesta vaskikirjastot.fi. Kirjat noudetaan kirjaston ulko-ovelta erikseen sovittuna aikana. Lisätiedot kirjastonhoitaja-kulttuurisihteeriltä

Tekninen toimisto
Hoidathan asioinnin toistaiseksi puhelimitse tai sähköpostilla. Kunnanrakennusmestari Jari Nerjannon tavoitatte puhelimitse 044 742 3360 sekä s-postilla jari.nerjanto@kustavi.fi. Päivystävä huoltomies puh. 044 383 8822. Toimistovirkailija Johanna Nurmen tavoittaa puhelimitse 044 706 2023 ja s-postilla johanna.nurmi@kustavi.fi .

Rakennustarkastaja Riku Latokartanon tavoitatte puhelimitse 0500 740 006 sekä sähköpostilla riku.latokartano@kustavi.fi. Rakennustarkastajan yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla. Puhelinaika on maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 12-15. Rakennuslupahakemukset pyydetään ensisijaisesti lupapiste.fi kautta. Mikäli tarvitsette rakennuslupaa varten liitetiedostoja (lainhuuto, karttaote yms.) pyynnöt sähköpostilla kiinteistötunnuksen kera joko rakennustarkastajalle tai toimistovirkailijalle.

Sosiaalitoimi
Sosiaalitoimen asiointi vain ajanvarauksella. Sosiaalijohtaja Kati Rekolan tavoittaa puhelimitse 050 338 8351 tai sähköpostilla kati.rekola@kustavi.fi

Jaalakoti Omaisten ja läheisten vierailut ovat sallittuja Jaalakotiin alla olevin ehdoin:
A-puolen erilliseen vierailutilaan voi tulla vain yksi – (kaksi) omaista kerrallaan. Vierailulle saa tulla vain täysin terveenä ja oireettomana. Vierailutilassa on pleksi asukkaan ja vierailijoiden välissä. Jokainen vierailija noudattaa hyvää käsihygieniaa ja tilassa olevia ohjeita sekä käyttää vierailun aikana maskia sekä huomioi turvavälin. Desinfioithan puhtaat kädet sekä tullessa että lähtiessä. Eteisessä on käsidesiä ja maskeja vierailua varten. Vierailuun on varattu aikaa 15 minuuttia ja käyntien välissä tila hygienisoidaan. Olet tervetullut tapaamaan läheistäsi. Vierailuaikoja varataan puhelimitse 040 0229375. Hoitaja antaa tarvittaessa lisäinformaatiota varauksen yhteydessä. Samasta numerosta voitte myös tiedustella omaisenne vointia. Tilanteen muuttuessa, tiedotamme siitä.

Koulu ja päiväkoti
Koulun ja päiväkodin tiedot Wilma-järjestelmän ja muiden käytössä olevien tiedotuskanavien kautta.