Avoimet työpaikat: Lähihoitaja

Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa perustuvaa, osaavaa ja laadukasta palvelua Jaalakodin tehostetun palveluasumisen yksikössä. Etsimme joukkoomme kehittämismyönteistä, joustavaa, luotettavaa ja ennakkoluulotonta henkilöä, joka kokee myös vanhustyön omakseen. Työ on kolmivuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, kokeneen itseohjautuvan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon, työn sekä työyhteisön edelleen kehittämiseen. Tervetuloa mukavaan työyhteisöön Kustaviin!

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Muisti- ja dementiatyön lisä- ja täydennyskoulutus sekä mielenterveys- ja päihdetyön tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen seuraavista käyttöjärjestelmistä: Vivago, Mediatri, RAI Soft. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi Kustavin kunta edellyttää tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotesuojaa työntekijän ja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Lue lisää osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitaja-480720-1/