Avoimet työpaikat: Laaja-alaisen erityisopettajan viransijaisuus

Haemme joukkoomme laaja-alaista erityisopettajaa vastaamaan Kustavin kunnan erityisopetuksesta varhaiskasvatuksessa, esiopetuksessa sekä perusopetuksen vuosiluokilla 1-6.

Perusopetuksessa erityisopettaja toimii pääasiallisesti samanaikaisopettajana Kivimaan koulussa. Opetus tapahtuu yhdysluokissa. Erityisopettaja vastaa erityisen tuen oppilaiden opetuksen suunnittelusta osana yleisopetuksen ryhmää. Varhaiskasvatuksessa sekä esiopetuksessa erityisopettaja (VEO) toimii lapsiryhmien arjessa yhdessä päiväkodin työntekijöiden kanssa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Sijaisuus voidaan täyttää määräaikaisesti soveltuvan kelpoisuuden omaavalla hakijalla.

Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.
Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Toimeen haetaan Kuntarekryn sähköisellä hakulomakkeella (työavain 469754), jonka jälkeen otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden sekä työ- ja tutkintotodistukset. Työyhteisömme on savuton.

Lue lisää osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/laaja-alaisen-erityisopettajan-viransijaisuus-469754-1/