Avoimet työpaikat: Hallintosihteeri

Kustavin kunta hakee hallinnon toimialalle hallintosihteeriä vakituiseen virkasuhteeseen.

Hallintosihteerin tehtävänkuvaan kuuluu mm. konsernihallinnon toimialan sihteerin tehtävät, kunnanhallituksen pöytäkirjanpitäjän ja kunnanvaltuuston teknisen sihteerin tehtävät sekä kunnan eri toimielinten kokousten valmistelussa ja päätösten täytäntöönpanossa avustaminen, kunnan kirjaamon hoitaminen ja siihen liittyvä asiakirjahallinta, hallintopalveluiden arkistovastaavan tehtävät ja tiedonhallintaan liittyvä koordinointi toimialojen välillä sekä Dynasty tiedon- ja asiahallintajärjestelmän ja mahdolliset muut pääkäyttäjän tehtävät. Tehtävään kuuluu myös hallintopalveluiden hallinnoimien ilmoitustaulujen hoitaminen.

Etsimme joukkoomme positiivisella tekemisen meiningillä varustettua osaajaa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, itsenäistä ja tavoitteellista työotetta sekä kykyä toimia nopeastikin muuttuvissa tilanteissa.

Hallintosihteerin tehtävän kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai sitä vastaava tai rinnastettava opistotasoinen tutkinto. Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Eduksi luemme myös palkanlaskennan osaamisen.

Lue lisää osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/hallintosihteeri-467834-1/