Avoimet työpaikat: Lähihoitaja

Kustavin kunnan vanhuspalveluissa on haettavana yksi lähihoitajan vakituinen työsuhde. Hakuaika on 12.11.-30.11.2021 klo 15.00 mennessä.

Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa perustuvaa, osaavaa ja laadukasta palvelua. Etsimme joukkoomme kehittämismyönteistä, joustavaa ja ennakkoluulotonta henkilöä, joka kokee myös vanhustyön omakseen. Työ on kolmivuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, kokeneen itseohjautuvan tiimin tuen ja mahdollisuuden oman ammattitaidon, työn sekä työyhteisön edelleen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Muisti- ja dementiatyön lisä- ja täydennyskoulutus sekä mielenterveys- ja päihdetyön tuntemus katsotaan eduksi. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi Kustavin kunta edellyttää tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotesuojaa työntekijän ja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on ennen työsopimuksen allekirjoittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhde täytetään kuuden kuukauden koeajalla. Työyhteisömme on savuton.

Työsuhteeseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella, jonka jälkeen otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden sekä työ- ja tutkintotodistukset.

Lue lisää osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/lahihoitaja-395157-1/