Avoimet työpaikat: Laaja-alaisen erityisopettajan viransijaisuus

Kustavin kunnan sivistyspalveluissa on uudelleen haettavana laaja-alaisen erityisopettajan viransijaisuus ajalle 9.8.2021-4.6.2022. Aiemmat hakemukset huomioidaan. Hakuaika on 15.7.-29.7.2021.
Haemme joukkoomme erityisopettajaa vastaamaan Kustavin kunnan erityisopetuksesta varhaiskasvatuksessa, esiopetuksessa sekä perusopetuksen vuosiluokilla 1-6.
Perusopetuksessa erityisopettaja toimii pääasiallisesti samanaikaisopettajana Kivimaan koulussa. Opetus tapahtuu yhdysluokissa. Erityisopettaja vastaa erityisen tuen oppilaiden opetuksen suunnittelusta osana yleisopetuksen ryhmää. Varhaiskasvatuksessa sekä esiopetuksessa erityisopettaja (VEO) toimii lapsiryhmien arjessa yhdessä päiväkodin työntekijöiden kanssa.
Toivomme hakijalta uuden opetussuunnitelman ja varhaiskasvatussuunnitelman tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.
Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Arvostamme kokemusta varhaiskasvatuksesta. Sijaisuus voidaan täyttää määräaikaisesti soveltuvan kelpoisuuden omaavalla hakijalla.
Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lue lisää osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/laaja-alaisen-erityisopettajan-viransijaisuus-375325/