Avoimet työpaikat: Rakennustarkastaja

Kustavin kunta julistaa haettavaksi RAKENNUSTARKASTAJAN VIRAN

Keskeisiin virkatehtäviin kuuluvat maankäyttö- ja rakennuslain osoittamat rakennustarkastajan tehtävät, kuten lupahakemusten valmistelu ja päätöksenteko sekä rakennetun ympäristön valvonta, ohjaus ja neuvonta. Rakennustarkastaja toimii teknisen toimialan hallinnollisena johtajana ja esimiehenä, kunnan johtoryhmän jäsenenä, rakennuslautakunnan esittelijänä sekä Kustavin kunnan kaavoituksen suunnittelun ohjaajana.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä, asiakaspalveluinnokkuutta sekä sujuvaa tietoteknisten järjestelmien hallitsemista. Eduksi katsomme Kustavin paikallistuntemuksen sekä työkokemuksen kunnallisista tehtävistä. Viran kelpoisuusvaatimuksena on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukainen tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen pätevyys. Virka edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan, tehtäväkohtainen kuukausipalkka 4089,49 €. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Virkaa täytettäessä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on viran vastaanottamisen yhteydessä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työyhteisömme on savuton. Haastattelun yhteydessä tarkastamme kelpoisuutta osoittavat tutkinto- ja työtodistukset.

Lue lisää osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/rakennustarkastaja-367877/