Koronatiedote 19.3.2021

Kustavissa on tällä viikolla testattu 5 koronavirustartuntaa. Tartuntatautilääkärin määräämään karanteeniin on tämän lisäksi asetettu useita henkilöitä. Tilanne on vakava. Kunnanvirasto ja kirjasto on jouduttu sulkemaan. Lukuisat karanteenit aiheuttavat nyt kunnan toiminnoissa sen, että tarvitsemme ihan kaikilta yhteishenkeä ja joustavuutta, jotta saamme palvelumme toimimaan turvallisesti. Yhdessä voimme estää tartuntojen leviämisen. Nyt meille kaikille on tärkeää välttää ylimääräisiä kontakteja. Muistetaan maskit sisätiloissa. Kaikkein tärkeintä on nyt turvata kuntalaisten terveys, ja tämän eteen olemme valmiita ponnistelemaan. Onnistumme tässä, jos teemme yhdessä töitä tämän tavoitteen eteen. Jaksetaan yhdessä vielä hetki, maali on jo näkyvissä!

 

Antti Ääritalo                                                              Jarmo Mäntynen

kunnanhallituksen puheenjohtaja                         kunnanvaltuuston puheenjohtaja

 

Sirpa Koskinen                                                           Kati Rekola

sosiaalilautakunnan puheenjohtaja                       vs. kunnanjohtaja, sosiaalijohtaja

kunnanvaltuuston 2. varapuheenjohtaja