Kesätyöntekijä Kustavin kuntaan

Kesätyöpaikkoja on tarjolla ensisijaisesti kustavilaisille nuorille seuraavilla kunnan toimialoilla:
– tekninen toimi
– sosiaalitoimi (viriketyöntekijä, päiväkotityöntekijä, keittiötyöntekijä)
– saaristolaismuseo (museotyöntekijä)
– vapaa-aikatoimi (apuohjaajia)

Hakuaika 15.2.2021-5.3.2021

TEKNINEN TOIMI

Teknisen toimen kesätyö (2-3 paikkaa)
Kustavin kunnan tekninen toimi ylläpitää ja kehittää saaristokuntamme rakennettua ympäristöä. Vastuualueellemme kuuluvat kunnan rakennus- ja yhdyskuntatekniikka (rakentaminen, talotekniikka, vesi- ja viemäriverkosto, katualueet sekä jätehuolto).
Tiimissämme pääset työskentelemään osaavassa ja innokkaassa porukassa vaihtelevien työtehtävien parissa ja hankkimaan erittäin hyödyllisiä uusia taitoja. Pääset tekemään työtä, jossa oman työpanoksesi tulokset näkyvät päivittäin.
Haluamme tarjota sinulle työjakson kesäisessä saaristossa, jonka aikana oppiessasi pääset jatkamaan vastuullisempiinkin työtehtäviin. Mikäli olet valmis haastamaan omaa ongelmanratkaisukykyäsi ja olet valmis osoittamaan innokkuutta työntekoa kohtaan, olet hakemamme henkilö.
Teknisen toimen kesätyöntekijöille suunniteltuja tehtäväkokonaisuuksia on mm. Kivimaan viher- ja ranta-alueiden hoito sekä kehittäminen, rakennelmien ja rakennusten julkisivujen ylläpitävät huoltotehtävät sekä virkistysalueiden hoitaminen ja valvonta.
Kesätyön kesto sopimuksen mukaan touko-elokuussa, säännöllinen työaika arkisin 8.00 – 15.00. Työn suorittaminen edellyttää M- tai T-ajokorttia ja vähintään 15 vuoden ikää.

PÄIVÄKOTI

Päiväkotityöntekijänä työskentelet Kustavin Suotorpan päiväkodissa. Osaamisesi, koulutuksesi ja kiinnostuksesi mukaan tehtäviisi voi kuulua lapsiryhmässä toimimista ja keittiötehtävissä avustamista. Päiväkotityöntekijäksi toivomme ensisijaisesti yli 16-vuotiaita hakijoita. Tehtävän aloitus ja työajat sopimuksen mukaan. Tehtävä ajoittuu kesä-heinäkuulle.

JAALA-KOTI JA KOTIHOITO

Viriketyöntekijänä työskentelet Kustavin tehostetun palveluasumisen Jaala-kodissa sekä kotihoidossa. Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi ikäihmisten kanssa ulkoilu, lehtien lukeminen ja askartelu. Työtehtävät eivät edellytä alan koulutusta. Tehtävä on tarkoitettu ensisijaisesti alle 18-vuotiaille. Tehtävän aloitus ja työajat sopimuksen mukaan. Tehtävän hoitaminen ajoittuu ajalle 1.6.-31.8.2021.

RUOKAPALVELUT

Keittiötyöntekijänä työskentelet Kustavin palvelukeskuksen keskuskeittiössä. Osaamisesi mukaan tehtäviisi voivat kuulua esimerkiksi ruoanvalmistus ja keittiön siisteydestä huolehtiminen. Voit olla jo alan valmis osaaja, mutta myös alan opiskelijat huomioidaan. Aloitus ja työajat sopimuksen mukaan. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna ennen töiden alkua.

SAARISTOLAISMUSEO

Kustavin saaristolaismuseoon haetaan 1-2 museo-opasta kesäkaudelle 2021. Työ on osa-aikatyötä 29.6.2021-31.7.2021 välisenä aikana. Työtä on sekä arkisin että viikonloppuisin. Työntekijän on oltava vähintään 16-vuotias.

Saaristolaismuseo on Kustavin kunnan ylläpitämä paikallismuseo, jossa voi tutustua monipuolisesti alueen menneeseen elämään, erityisesti kesä- ja talvikalastukseen sekä kustavilaiseen merenkulkuun. Museon kokoelmat on sijoitettu 1800-luvun alussa rakennettuun maatilan päärakennukseen, jonka lisäksi museoon kuuluvat pihapiirin venekatos, savusauna sekä erillisessä rakennuksessa sijaitseva talvinuottanäyttely. Päärakennuksessa on kotimuseohuoneiden lisäksi kirjailija Volter Kilvelle omistettu huone sekä vanha keittiö, jossa voi tutustua paikalliseen maidontuotannon historiaan. Yläkerran näyttelytilassa on esillä merenkulkuun ja maanviljelyyn liittyvää esineistöä sekä käsitöitä, työkaluja ja muita pientavaroita.

Työ sisältää lipunmyyntiä, yleisöopastuksia sekä sisätilojen ja pihapiirin siisteydestä huolehtimista. Työntekijältä odotamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta, hyvää asiakaspalvelu- ja esiintymistaitoa sekä kiinnostuneisuutta museotyöhön. Paikallishistorian ja matkailualojen tuntemus sekä kielitaito katsotaan eduksi. Työtehtäviin opastetaan työsuhteen alkaessa.
Museo sijaitsee Vartsalan saaressa, johon on lyhyt lossimatka Kustavin keskustasta. Oma auto tai muu kulkuneuvo helpottaa liikkumista työpaikalle.

VAPAA-AIKATOIMI

Vapaa-aikatoimen apuohjaajien tehtäviin haetaan innokkaita ja reippaita nuoria. Tehtävät ovat lyhytaikaisia kesän tapahtumiin ajoittuvia. Yhden apuohjaajan työsuhde on koko kesän mittainen ja tehtäväkenttä laajempi. Työtehtävät koostuvat avustavista tehtävistä ja osaamisen mukaan myös erilaisista ohjaustehtävistä. Olet yli 14-vuotias. Alle 15-vuotiaalta vaaditaan huoltajan suostumus työsopimuksen tekemiseen. Tehtävien aloitus kesän tapahtumien mukaan.

Lue lisää osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kesatyontekija-kustavin-kuntaan-340541-1/